Prezentacija Salaš Stremen

U maju 2018.godine, u saradnji sa našim distributerom Group Protem, održana je prezentacija u predivnom ambijentu etno sela „Salaš Stremen“ u Jakovu. Možete pogledati slike u galeriji.

Novi modeli peći na pelet

Za sezonu 2018/2019 smo pripremili novi model kombinovanovanog kotla na pelet i drva „Tera 28“ sa 5 godina garancije - detaljnije ».

Blist na sajmu "Spreg 2018"

U periodu 29-31. marta 2018, preduzeće BLIST d.o.o. je učestvovalo kao izlagač na sajmu privrede zapadne Srbije - "SPREG" održanom u Valjevu. Možete pogledati slike sa sajma u galeriji.

Blist na međunarodnom sajmu “Progetto Fuoco 2018”

U periodu 21-25. Februara 2018, preduzeće BLIST d.o.o. je učestvovalo kao izlagač na međunarodnom sajmu "Progetto Fuoco 2018", održanom u Veroni. Možete pogledati slike sa sajma u galeriji.

Blist na međunarodnom sajmu “Progetto Fuoco 2018”

Pozivamo Vas da nas posetite na sajmu PROGETTO FUOCO koji će se održati u Veroni, od 21. - 25. Februara 2018.

Nalazimo se u HALI 5, PROLAZ A, ŠTAND br. 8.

Progetto Fuoco je najveća i jedinstvena izložba na svetu u oblasti grejnih tela i proizvodnje energije iz čvrstih goriva. Ove godine će svoja rešenja i proizvode predstaviti 754 kompanije iz celog sveta, uz očekivanu posetu od preko 70000 posetilaca.
Za sve dodatne informacije, pozivnice za ulazak na sajam, ili za organizaciju sastanka na sajmu, budite slobodni da nas kontaktirate.

Modul za daljinsko upravljanje pećima i kotlovima na pelet

Od sada u ponudi WIFI 4HEAT bežični modul za pelet. Obezbeđuje kontrola peći i kotlova na pelet na daljinu, putem Interneta.
4HEAT aplikacija je kompatibilna sa Android i iOS pametnim telefonima i uređajima.
Kada god želite, i sa bilo kog mesta na kom imate pristup Internetu možete kontrolisati Vaš sistem za grejanje.
Uz pomoć 4HEAT aplikacije možete:
- Upaliti i ugasiti vašu peć
- Podešavati termostat vode u realnom vremenu
- Automatski primiti izveštaj o grešci u sistemu
- Kontrolisati snagu peći
- Programirati Hrono Sat (podesiti vremena paljenja i gašenja na dnevnom, nedeljnom ili vlkend režimu ) 
- Pregledati grafički prikaz rada vaše peći
WIFI 4 HEAT modul se povezuje na elektronski kontroler peći/kotla na pelet. Neophodno je da korisnik u svom domu poseduje Internet priključak sa bežičnim (WIFI) ruterom na koji će se uređaj povezati i ostvariti trajnu vezu sa Internetom.

Prezentacija proizvoda

Održana je prezentacija BLIST proizvoda u Makedoniji u saradnji sa našim generalnim distributerom za Makedoniju. Prezentacija je održana u prelepom ambijentu "Makedonskog sela" nadomak Skopja. Deo atmosfere možete videti u galeriji ispod.

Novi modeli peći i kamina

Za sezonu 2017/2018 smo izvršili kompletan redizajn naših premium modela B MAX 1, B MAX 2, B MAX E i B MAX ER, što podrazumeva i funkcionalne prepravke tako da ovi modeli sada zadovoljavaju i najstrožije Evropske kriterijume u pogledu stepena iskorišćenja goriva i emisije čađi. Takođe, izvršene su pojedine izmene u dizajnu kod modela peći sa sivim livom.

Blist na sajmu "SPREG"

Posetite nas na sajmu privrede zapadne Srbije - "SPREG", koji se održava u Valjevu od 06.- 08. aprila 2017. Radno vreme za posetioce je od 10 do 19h. Naš štand se nalazi u Hali 3.

Novi modeli peći i kamina

Za sezonu 2016/2017 smo pripremili:
* Peć za etažno grejanje B2 E – to je sada najmanji model u ponudi peći ze etažno grejanje - detaljnije »
* Tri modela peći na pelet: sobna peć za etažno grejanje „Sahara 21“, podrumska peć-kotao za etažno grejanje „Tera 22“ i vazdušna peć na pelet „Optima 8“ - detaljnije »Blist na međunarodnom sajmu “Progetto Fuoco 2016”

U periodu 24-28. Februara 2016, preduzeće BLIST d.o.o. je učestvovalo kao izlagač na međunarodnom sajmu "Progetto Fuoco 2016", održanom u Veroni. Možete pogledati slike sa sajma u galeriji.Pozivnica za posetu na sajmu


Pozivamo Vas da nas posetite na sajmu PROGETTO FUOCO koji će se održati u Veroni, od 24. - 28. Februara 2016.

Nalazimo se u HALI 5, PROLAZ A, ŠTAND br. 8.

Progetto Fuoco je najveća i jedinstvena izložba na svetu u oblasti grejnih tela i proizvodnje energije iz čvrstih goriva. Za sve dodatne informacije, pozivnice za ulazak na sajam, ili za organizaciju sastanka na sajmu, budite slobodni da nas kontaktirate.Poseta privredne delegacije iz Makedonije

11. jula 2015. u Valjevu, u prostorijama firme “BLIST” je održana prezentacija naših proizvoda kao i same firme.

Kroz obilazak proizvodnih pogona, magacina, kao i izložbenog prostora, praćeno detaljnim prezentacijama koje su izložili naši zaposleni, naši dragi gosti i saradnici su se detaljno upoznali sa organizacijom firme, svim detaljima iz procesa proizvodnje, kao i celokupnim proizvodnim asortimanom.

Novi proizvod u programu metalne galanterije

Metalni garderobni ormari – izrađuju se kao dvodelni i trodelni. Sa mehanizmom za zaključavanje i policama.

Novi modeli peći i kamina

Shodno Vašim zahtevima, za sezonu 2015/2016 smo pripremili nove modele peći i kamina, kao i prateće opreme:

  • Peć za etažno grejanje B MAX E
  • Peć za etažno grejanje sa automatskom regulacijom ulaznog vazduha B MAX ER
  • Kamin B MAX 1
  • Kamin B MAX 2
  • Kolica za drva
  • Kolica za drva sa policama

Blist na sajmu "PanAir 2014"

U periodu 22-26. novembra 2014, preduzeće BLIST d.o.o. je učestvovalo kao izlagač na međunarodnom sajmu "PanAir 2014", održanom u Tirani.
Možete pogledati slike sa sajma u galeriji.